Tuesday 24 June 2014

Nõva

Oeh, jõudiski see seitsmenda klassi lõpp. Ei mitte midagi erilist sel aastal, ainult üks suur vingumine ja virisemine. Mis seal ikka.
  Nii, 04.06.14 sai siis Nõval käidud. A ja B klass koos. Bussireis oli nagu ikka, tüütu ja väsitav. Palavus tappis ja õhku polnud. Lõpuks siis sihtpaika jõudes tuli hakata jala käima. Algselt liikusime kusagile linnuvaatlus torni lähedale, kus otsisime kivimeid. Edasi läksime suure kivi juurde. Mõned ronisid peale, aga mulle see väga pinget ei pakkunud. Kivi on kivi. Siis tagasi jälle bussi. Lõpuks järgmisesse kohta jõudes, tegime väikse pikniku. Sealt tuli juba hakata lõpuni jala minema. Buss sõitis lõpppunkti meid ootama. Sain Getteri käest fotoka. Midagi erilist niikuinii teha polnud, seega ma hakkasin klõpsima. Kui liikusime, siis püsisin suhteliselt eesotsas. Vahepeal tegime igast pause veel. Võtsime soolsuse proove merest jne.
  Lõpuks jõudsime RMK loodus keskusesse. Tegime väikse ringvaate. Asjad vaadatud, liikusime bussi. Enam kaua ei läinud, kui kõikidel istu otsa sai ja minema hakkasime. Ühesõnaga, seltskond ei olnud minule just sobiv, aga see-eest nägin meie suurepärast Eestimaad!

Paneks heameelega pildid ka, aga nendel on väga halb kvaliteet, kui neid suurendada. Seega ma pean need väikseks jätma. :)








No comments:

Post a Comment